Woonhuis Baarn, 2014

Berging woonboot, 2014

" In onze prachtige woonboot bevond zich een onbestemde, zielloze ruimte. We wilden wel wat maar wat precies dat wisten we niet. Met Jonna erbij is samen een plan ontstaan en nu dat plan gerealiseerd is kun je spreken van een enorme win win win: een heel sfeervolle slaapkamer, een perfect ingebouwde berging en dat alles volledig in de uitgesproken stijl van onze woonboot. Jonna zag het en wij genieten er elke dag van. "

Zolderverdieping Utrecht, 2013

" Onze zolder was voor de verbouwing een loze, donkere ruimte zonder een logische indeling. Het ontwerp van Jonna heeft ervoor gezorgd dat de zolder nu juist de eyecather van het huis is geworden met veel licht, een strak lijnenspel en een sfeervolle uitstraling. Onze kinderen zijn erg blij met hun nieuwe kamers. "

Kastenwand studeerkamer, 2013

" Onze nieuwe kastenwand is een multi praktische oplossing voor kleding, boeken, ordners, losse spullen enz. Het ontwerp van Jonna is meervoudig heel verrassend, de kast valt ruimtelijk weg in de werkkamer, maar ook is de kast strak en helder vorm gegeven, maar toch verrassend speels door de 3D-bewegingen tussen het boven en onder gedeelte, naast de vlak verdeling open en dicht. Een enorme opruimer en een fraaie wand. "

Appartement Timorplein, 2012

Zolderverdieping Heemstede, 2012

Appartement Bloemgracht, 2011

Het Achterhuis, 2010

" De berging in onze relatief kleine stadstuin wordt door ons het 'Achterhuis' genoemd. Wat ons het meest pleziert, naast het praktisch gebruik, is de harmonieuze inpassing door vormgeving, materiaalkeuze en kleurstelling van het huisje, inclusief de lay-out en detaillering van de ontstane terrassentuin. "

Dijk Confetti Oerol, 2011

" Ik sta er al een tijd naar te kijken en zie af en toe van die hel blauwe stippen verschijnen, mooi! Het voegt echt iets toe aan het landschap en het is extra sterk door z'n eenvoud. Dank voor de ervaring! "

Beursstand Studio Jux, 2011

" Een duurzame, flexibele beursstand die de merkwaarden van studio JUX uitdraagt. Dat is precies wat Jonna voor ons heeft ontworpen. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat! "

Prijsvraag Spaarndam, 2009

Balletschoenenwinkel, 2004