Gezinshuis met nieuwe indeling

De bewoners van dit woonhuis in Amsterdam besloten, na jaren woongenot, hun volledige interieur opnieuw te laten ontwerpen. Met de hulp van studio Jonna Klumpenaar ging de gehele indeling op de schop. Er ontstond een sfeervol gezinshuis met nieuwe indeling.

Nieuwe indeling woning

De functies in de woning blijven gelijk. Maar door de nieuwe indeling wordt meer licht, ruimte en logica in de architectonische ruimte gecreëerd. Zo worden zowel de woonkamer als de keuken verruild voor twee slaapkamers met ieder een badkamer. Ook in Oegstgeest heeft de studio een ontwerp bedacht voor een gezinshuis met nieuwe indeling.

Inbouwkasten op maat

Een belangrijk onderdeel in het ontwerp vormen de inbouwkasten in het gezinshuis. Voor bergruimte, kleding en multifunctioneel gebruik, zijn maar liefst zeven nieuwe inbouwkasten op maat ontworpen. De inbouwkasten maken de woning daarmee ruimtelijk en praktisch in gebruik. Ook in  Oegstgeest is een ontwerp gemaakt met verschillende inbouwkasten.

Podiumbed

In de grootste slaapkamer van de woning is een ontwerp gemaakt voor een podiumbed. Het bed is verhoogd op een plateau en vormt daarmee een subtiele afscheiding in de kamer. Het podiumbed heeft een houten afwerking en geeft de kamer samen met de aansluitende inbouwkast een frisse Scandinavische uitstraling.

Locatie

Amsterdam

Type

Woonhuis

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem