Badkamer met roze tegels

Deze smaakvolle badkamer met roze tegels werd door de studio ontworpen voor een appartement in hartje Amsterdam. De wens van de bewoners was om een kleurrijk en minimalistisch interieur te ontwerpen voor hun nieuwe appartement.

Roze tegels

In het appartement zijn verschillende uitgesproken kleuren naast elkaar gelegd. Zij vormen dan ook samen een verrassend geheel. In de badkamer is gekozen om een witte basis te combineren met roze tegels. De roze tegel benadrukt de douche, het bad en de toiletruimte, en vormt daarmee een contrast met de rest van de overwegend witte badkamer.

Groene inbouwkast

Naast de badkamer gelegen zie je een groene inbouwkast welke de gehele wand beslaat. Deze inbouwkast biedt tevens toegang tot de ‘walk-in closet’. Er is hierbij ook gekozen voor een kozijnloze deur zodat deze een minimalistisch geheel vormt met de inbouwkast. De groene inbouwkast en de roze tegels in de badkamer vormen samen een kleurrijk en minimalistisch interieur. Meer inspiratie voor kozijnloze deuren vind je in een kleine loft in Amsterdam.

Locatie

Amsterdam

Type

Appartement

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem