Gezinswoning met sfeervolle woonkeuken

Deze charmante gezinswoning met sfeervolle woonkeuken vroeg om een nieuwe indeling. De studio ging dan ook samen met de opdrachtgevers op zoek naar een nieuwe balans in het interieur. Het karakter van het monumentale pand blijft hierbij behouden. Ook is er in het ontwerp voldoende ruimte om te leven.

Eenheid in het Interieur

Centraal in de gezinswoning staat de sfeervolle woonkeuken met in het midden het kookeiland. Het kleurgebruik in de keuken komt ook terug in de andere ruimten van de woning. Het brengt daarmee eenheid in het Scandinavische interieur.

Interieur met wit en hout

In het interieur is gekozen voor een de witte basis qua materiaalgebruik. Het wit wordt afgewisseld met de warmte van hout. Dit hout vind je terug in de vloer, inbouwkasten, de keuken en de badkamer. De gezinswoning met sfeervolle woonkeuken krijgt hiermee een frisse Scandinavische uitstraling. Meer inspiratie voor een Scandinavisch interieur kan je vinden in een woonhuis op Ijbrug.

Kleine witte tegels

Opvallend in het interieur is ook het terugkomende gebruik van de kleine witte tegels. De tegels geven op een subtiele manier eenheid in het sfeervolle ontwerp. Ook in Baarn heeft de studio een interieurontwerp gemaakt met kleine witte tegels.

Locatie

Weesperzijde, Amsterdam

Type

Woonhuis

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem