Overgang binnen en buiten

De opdrachtgever van dit stijlvolle appartement in Amsterdam was niet alleen op zoek naar een nieuwe indeling voor haar woning maar vroeg de studio tevens om een ontwerp te maken voor de aangrenzende tuin en het tuinhuis voor de aupair van het gezin. Met name de overgang tussen binnen en buiten staan hierbij centraal.
De studio heeft een smaakvol ontwerp gemaakt waarbij de eenheid tussen het appartement, de tuin en het tuinhuis centraal staan.

Kleine tuin met openhaard

De kleine tuin is als verbindende factor tussen het appartement en het tuinhuis. Het is een sfeervolle plek om samen te komen. De bank met openhaard loopt in de kleine tuin harmonieus door vanuit het appartement en vormt daarmee samen een warm geheel. Hierdoor ontstaat tevens een mooie overgang tussen binnen en buiten. Ook in Baarn heeft de studio een ontwerp gemaakt met een openhaard.

Tuinhuis

Voor het tuinhuis is gezocht naar de juiste balans tussen privacy richting het appartement en een lichte ruimte waarbij rust en kwalitatieve eenvoud samenkomen. De verbinding met de kleine tuin maakt het een fijne plek om te verblijven.

Harmonieus geheel

In het ontwerp vormen het appartement, de tuin en het tuinhuis samen een tijdloos en smaakvol geheel.

Locatie

Amsterdam

Type

Appartement met tuin

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem