Ruim wonen op 40m2

De wens van de opdrachtgever is om een smaakvol bed & breakfast te realiseren in een klein loft appartement in Amsterdam. Het resultaat is een klein ruim appartement met een multiplex interieur. Studio Jonna Klumpenaar legt in het ontwerp dan ook de nadruk op de ruimtelijke indeling en de sfeer.

Kozijnloze deuren

Witte wanden met kozijnloze deuren wisselen in het appartement op een stijlvolle manier af met de houten interieur accenten. Het is een klein ruim appartement waarbij deze afwisseling in de materialisatie zorgt voor een mooie balans tussen het detail in de afwerking en een ruim interieur. Ook in een appartement in Amsterdam zijn kozijnloze deuren toegepast in het interieur.

Multiplex interieur

De multiplex houten afwerking van deze ruimtelijke loft benadrukt de verschillende functies van de ruimte. Zo is het slaapvertrek geheel afgewerkt met berken multiplex platen. Daarnaast is ook de keuken geaccentueerd met een multiplex afwerking van de bovenkasten. Kortom het is een klein ruim appartement met sfeervolle houten details. Ook in Egmond heeft de studio een ontwerp bedacht waarbij gebruik gemaakt wordt van een multiplex interieur.

Klein ruim appartement

De kracht van deze kleine loft is de bijzondere eenvoud, de sfeer en het klein en tegelijk ook ruim wonen.

Locatie

Amsterdam

Type

Loft appartement

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem