Minimalistisch en sfeervol

‘Minimalistisch en sfeervol’ gaan heel goed samen! Studio Jonna Klumpenaar heeft voor de bewoners van dit appartement een geheel nieuwe indeling van hun woning ontworpen waarbij deze thema’s voorop staan.

Stijlvolle keuken

De keuken in het ontwerp is op maat ontworpen en door een meubelmaker gerealiseerd. Alle wensen van de bewoners vind je hierin terug en vormen daarmee een eigen en ook praktisch karakter.

Inbouwkasten

Een belangrijk onderdeel in het ontwerp zijn de inbouwkasten. De keuken, de boekenkast, de garderobekasten en het dressoir zijn allemaal op maat ontworpen. Deze inbouwkasten maken de woning daarmee uniek. Ook ontstaat er een ruimtelijke uitstraling die praktisch is in gebruik. Zie voor meer inspiratie het project in Oegstgeest waarbij ook verschillende inbouwkasten op maat zijn ontworpen.

Eikenhouten details

In zowel de kasten, zitbank, keuken en het dressoir zijn de details met veel zorg ontworpen. De witte basis wordt afgewisseld met eikenhouten details.

Strak lijnenspel

De strakke lijnen spelen zowel in het ontwerp als bij de inbouwkasten een verbindende rol en geven het appartement een minimalistisch en sfeervol karakter. Dit zie je ook terug in het Scandinavisch ontwerp voor dit interieur in Haarlem.

Locatie

Amsterdam

Type

Woonhuis

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem