verbinding maken

‘verbinding maken’ was de uitdaging in dit ontwerp! Studio Jonna Klumpenaar heeft voor de bewoners van dit woonhuis een geheel nieuwe indeling bedacht voor de keuken, eetkamer en woonkamer.

Verbinding maken

Om een eenheid te creëren in het interieur zijn overgangen tussen de functies van groot belang. In dit ontwerp waren de woonkamer, eetkamer en de keuken direct met elkaar verbonden. Het ontwerp zorgt voor de eenheid tussen deze ruimten. De wand die van de keuken overgaat in een bank met kast zorgt voor een subtiele natuurlijke verbinding.

Inbouwkasten

Een belangrijk onderdeel in het ontwerp zijn de inbouwkasten. De keuken met bank en de boekenkast achter de bank zijn allemaal op maat ontworpen en door een meubelmaker gerealiseerd. Deze inbouwkasten maken de woning daarmee uniek. Zie voor meer inspiratie het project in Oegstgeest waarbij ook verschillende inbouwkasten op maat zijn ontworpen.

Berkenhouten details

In zowel de kasten en de keuken zijn de details met veel zorg ontworpen. Ook qua materialisatie is de verbinding gemaakt tussen de woonkamer en keuken. De berkenhouten bank & kast loopt door naar de keuken.

Locatie

Haarlem

Type

Woonkamer, Keuken

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem