Woonkamer met stalen deuren

De opdrachtgevers van dit jaren 30 woonhuis waren op zoek naar sfeer en licht in hun woonkamer. Ook wilden ze de mogelijkheid hebben om de woonkamer te kunnen afsluiten van de woonkeuken. Samen met Studio Jonna Klumpenaar werd deze smaakvolle Scandinavische woonkamer met stalen deuren gecreëerd.

Stalen deuren

Een van de wensen van de bewoners was om de woonkamer te kunnen afsluiten van de woonkeuken. Door de woonkamer met stalen deuren te scheiden van de keuken, blijft de verbinding behouden en is er tevens een goede geluidsdemping. Deze zwarte stalen deuren zijn een goede combinatie met de jaren 30 stijl van het huis.

Meer daglicht

De sfeer in de woonkamer was volgens de opdrachtgevers niet optimaal. De oplossing zit hem met name in het gebruik van daglicht. Om meer gebruik te kunnen maken van het licht in de ruimte hebben we alle meubels in de woonkamer letterlijk omgedraaid. Ook hebben we de bestaande trap opengebroken. Het licht stroomt hierdoor de ruimte in. De tussenruimte werd hierdoor op natuurlijke wijze verbonden met de woonkamer.

Lage lange kast

De lange lage kast brengt eenheid in het ontwerp. Hier kan men sfeervolle items plaatsen, waardoor rust ontstaat in de woonkamer. In een woonhuis in Haarlem heeft de Studio ook een lange lage inbouwkast ontworpen.

Locatie

Velsen Zuid

Type

Woonkamer, woonkeuken

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem