Scandinavische woonkamer en keuken

De wens naar een ruimtelijke, sfeervolle indeling van een Scandinavische woonkamer en keuken werden het uitgangspunt voor dit creatieve en stijlvolle interieurontwerp. Samen met de bewoners ging de studio op zoek naar de juiste balans tussen een praktisch en smaakvol ontwerp.

Gietvloer als praktische basis

De witte kasten en wanden vormen samen met de licht grijze gietvloer de rustige frisse basis van het interieur. De Scandinavische woonkamer en keuken zijn met elkaar verbonden. De keuze voor de gietvloer is daarom niet alleen esthetisch maar ook een praktische keuze. Meer inspiratie voor gietvloeren vind je bij het woonhuis Amsterdam en het woonhuis in Egmond

Houten interieur details

De houten trap en houten kasten zijn zowel in de keuken als de woonkamer een terugkomend element. Beide brengen daarmee samenhang en sfeer binnen de ruimte. Door verschillende inbouwkasten op maat te ontwerpen wordt praktische bergruimte gecreëerd en ontstaat een ruimtelijke indeling. Ze vormen een eenheid met de architectuur van de woning. Ook aan de Weesperzijde in Amsterdam heeft de studio een ontwerp gemaakt met terugkomende houten interieur elementen.

Scandinavische stijl

De keuze voor materialen in de kleuren wit en hout geven rust en een creatieve Scandinavische sfeer aan de woning. Ook de eenheid die de inbouwkasten vormen met de architectuur dragen hieraan bij. Meer wooninspiratie met een Scandinavische stijl vind je bij dit kleine loft appartement in Amsterdam.

Locatie

Ijburg, Amsterdam

Type

Woonkamer en keuken

Logo Studio Jonna Klumpenaar
info op jonnaklumpenaar punt nl
06-24228990
Haarlem