Inbouwkast Bussum, 2014

" Jonna heeft een kastenwand ontworpen voor in de slaapkamer van onze zoon. De kast is een echte eye catcher geworden en iedereen die binnenkomt zegt: "Wat een prachtige kast, wie heeft die ontworpen?". De kast is naast praktisch, ook heel mooi vormgegeven en maakt de kamer van onze zoon helemaal af. We zijn er ontzettend blij mee "

Verdieping Amsterdam, 2014

Inbouwkasten Niersstraat, 2013

Appartement Amsterdam, 2013

Woonhuis Lisse, 2012

Woning Tindalstraat, 2012

" Jonna heeft ons geadviseerd bij het verbouwen van de keuken en de badkamer, het mooier maken van de woonkamer, de gang en de studeerkamer. Jonna heeft ook enkele meubels voor ons ontworpen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het is precies geworden wat we van tevoren in gedachten hadden, of eigenlijk nog mooier.

Jonna is heel leuk en prettig en heeft goede ideeën en veel smaak. Jonna doet haar werk met veel aandacht en precisie. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Ze komt met veel eigen en originele ontwerpen, maar kan haar ideeën heel goed aanpassen aan onze wensen. Op die manier is het een echte coproductie geworden. Daarnaast heeft Jonna ons enorm goed geholpen met het begeleiden van de bouw. Daardoor is het resultaat precies geworden zoals Jonna het had ontworpen. "

Tulpenmuseum, 2011

" Jonna, Thanks for your excellent submission. The feelings are mutual. It would have been a pleasure to work together on the project. The other proposals, like yours, were very strong. It was a difficult decision. Best wishes for your career! "

De Baktafel, 2010

" Jonna heeft voor ons de tafel ontworpen. De tafel is vrij smal en lang, er kunnen zo'n 8 personen aan zitten!

Een leuk speels element is 'de verlaagde bak', dat breekt de lengte en is heel functioneel. In de bak zetten wij bijvoorbeeld plantjes en we gebruiken de bak ook als verlaagde tafel voor onze kleinkinderen.

Wij zijn er erg blij mee en kijken er elke dag met plezier naar. "

Entree woonhuis Middelburg, 2010

" De metamorfose van de entree door een andere luifel, het visueel wegvallen van de aanwezige meterkast en de bijbehorende "entree loper" van grootformaat betontegels met verzinkte tussenprofielen, resulteert in royale toegang en een moderne uitstraling. "

Appartement Amsterdam, 2010

" Jonna is a great designer! Love the colors and the optimal use of space in this typical Amsterdam apartment! Great work! "

Vertical Garden, 2008

" Ik blijf het een zeer bijzonder plan vinden. "

Woon- werkcomplex, 2006