Neem contact op met Studio Jonna Klumpenaar
< ONTWERPEN

De Baktafel (2010, gerealiseerd)

De baktafel is een tafel met een extraatje. De tafel is ontworpen vanuit een vraag naar meer. Door een bak in de tafel te integreren creëert Studio Jonna Klumpenaar nieuwe handige, spannende en mooie oplossingen. Hieronder volgen enkele toepassingen van de baktafel.

Baktafel, aluminium tafel

Baktafel, design tafel

Opdrachtgever . Particulier
Locatie . Binnen en Buiten
Programma . Tafel
Oppervlakte .

2,2 x 0,78 m

Status . gerealiseerd 2010

Kijk je tafelgenoot in de ogen!

Planten op tafel zijn mooi en gezellig, maar ze staan ook vaak in de weg. Je tafelgenoot verdwijnt al snel achter de groene bos dus zetten we de vazen en potten maar even op de grond. In de baktafel kan men permanent verschillende bloempotten plaatsen zonder dat deze in de weg staan. Kortom, gezellig en praktisch.

Baktafel, tafel met bak voor planten

Te hoog tafelblad?

Kinderen willen vaak ook aan tafel spelen maar kunnen nauwelijks bij het hoge tafelblad en maken er dan ook nog regelmatig een flinke troep van. Als oplossing geven we ze daarom een eigen tafeltje waar ze hun kleurplaat kunnen maken. De bak van de baktafel dient als apart bureautje voor de kids. Pennen, bekers en potloden rollen niet van tafel door de opstaande rand.

Baktafel, eettafel voor kinderen

Barbequeën aan tafel?

Ook zo'n zin om te barbecueën in de zomer. Zet de barbecue in de bak van de tafel en je kunt zittend het vlees in de gaten houden. Door de bak staat de barbecue niet alleen veilig apart en omrand, ook de gesprekken kunnen gewoon doorgaan want je hoeft nauwelijks op te staan.

Baktafel, barbecuen aan buitentafel

Voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Doordat het tafelblad lijkt te stoppen bij de bak, waar doorgaans een van de bovengenoemde functies aan is gegeven, doet de tafel korter aan dan hij daadwerkelijk is. Op deze manier doet de 2,2 meter lange tafel ook met z’n tweeën knus aan. Maar er moeten natuurlijk ook feestjes kunnen plaatsvinden. Door de bak van de tafel te dichten biedt ze plaats voor maar liefst 10 personen.

Baktafel, met een groep aan een lange tafel

Baktafel, slanke aluminium tafel

Baktafel bestellen?

De tafel is uiteraard ook voor binnen te gebruiken. Heeft u interesse in de baktafel of heeft u vragen, neem contact op met Studio Jonna Klumpenaar.

< ONTWERPEN