Neem contact op met Studio Jonna Klumpenaar
< ONTWERPEN

Zolderverdieping woning Amsterdam (2014)

De wens van de opdrachtgever is om op de zolder van haar woning twee mooie ruime slaapkamers te creëren met voldoende kast- en bergruimte. Studio Jonna Klumpenaar heeft hiervoor een passend ontwerp gemaakt.  

Opdrachtgever . Particulier
Locatie . Amsterdam
Programma . zolderverdieping
Oppervlakte . 50 m2
Status . in proces 2014

 slaapkamer kasten

Grote open ruimte 

Op dit moment is er op de zolderverdieping één slaapkamer en een berging aanwezig. De trap vanuit de woonkamer loopt via de zolder door naar het bovengelegen dakterras en staat daardoor in open verbinding met de slaapkamer. Ook de bergruimte is op dit moment via het openbare trappenhuis te bereiken.

plattegrond bestaand

Twee nieuwe riante slaapkamers en een praktische bergruimte

In het nieuwe ontwerp wordt het geheel getransformeerd naar twee mooie ruime slaapkamers met een tussengelegen ruime berging. De overloop voelt hierdoor ruim aan en door het daklicht ontstaat een mooie lichtinval in de ondergelegen woonkamer.

plattegrond zolderverdieping

kast

Een compleet ontwerp

Zoals je van Studio Jonna Klumpenaar in haar ontwerpen gewend bent, worden de kasten in de ruimten mee ontworpen. Dit maakt het ontwerp compleet  en doordacht. Hierdoor krijgen bepaalde plekken in de woning ineens een extra nadruk, wat een leuk en origineel effect aan de woning geeft.

slaapkamer kastenwand

slaapkamer zolderverdieping

< ONTWERPEN